Omiljeni voditelj na Pink televiziji bio je svakako Mihajlo Pavić . Kada je dao otkaz i to u programu uživo , svi su bili šokirani . Tada su novinari sa njim razgovarali o razlozima za takvu odluku , a on im je otkrio i detalje iz svog privatnog života , koji nisu bili poznati javnosti , i koji su poprilično tužni.

 

 

Naime , Mihajlo je otkrio da je odrastao bez oca , sa majko i bakom . Kda je imao svega 6 godina , njegova majka se razbolila , imala je opaku bolest pluća , pa tako da je izgubila bitku za život. Nakon majčine smrti , Mihajlo je ostao da živi sa bakom , koja ga je mnogo voljela ,i pružila mu svu ljubav , ali je njemu ipak nedostaala njegova majka. Mihajlo se još nije bio oporavio od smrti majke , pa je samo tri godine kasnie preminula i njegova baka , pa je tako Mihajlo završio u domu za nezbrinutu djecu , jer niko od rodbine nije htio da se brine o njemu.

 

 

Kako je Mihajlo rekao , svi su se brinuli šta će da bude sa bakinim nakitom , a nikoga nije bilo briga šta će da bude s njim . Svi su se brinuli o tome da podijele imovinu koja je ostala ia bake i majke , a Mihajlo je ostao sam , niko ga nije htio . Na kraju je Mihajlo završio kod kumova , ali veoma krato , jer ga je Centar za socijalni rad oduzeo jer su kumovi imali prblem sa alkoholom . Nakon teškog početka života , kada je imao samo dset godina on je popustio u školi , a u srednjj je često bježao sa časova i gledao je kako pred kafanama sjede pijanci , i pitao se da li će i on tako završiti. To u je blo prelomno , pa se tako počeo boriti za stipendije i počeo je da radi na sebi i u popunosti promijenio svoj tok života , i postao čovjek koji je uspio u životu , uprkos teškom početku.

 

 

Preporučeno