Tipično, kada je pojedinac bio u braku dva puta i ima djecu iz oba braka, većina njihove imovine odlazi djeci iz drugog braka. No, to nije slučaj s poznatim pjevačem Marinkom Rokvićem. Marinkova oporuka razveselila je mnoge jer je želio da njegova djeca, Dario iz izvanbračne zajednice te Marko i Nikola iz braka sa Slavicom, nastave živjeti u slozi i miru, pa im je svu svoju imovinu ravnopravno podijelio. Prijateljski odnos između braće više se pripisuje prelijepoj Marinkovoj supruzi Slavici nego samom Marinku, koji je uvijek inzistirao da se braća doživljavaju kao prijatelji. Kad god je Darija dolazila iz Amerike, dočekivala ga je kao vlastitog sina.

Unatoč tome što je Marinko bio vragolan, i što su ga žene baš voljele, bio je veliki gospodin, a obitelj mu je uvijek bila na prvom mjestu. Neizmjerno je volio svu trojicu svojih sinova i nikada ih nije razdvajao. Svoje stečeno bogatstvo i životni rad ravnomjerno je podijelio svojoj djeci, pazeći da nitko ne bude zakinut za ljubav, pažnju ili nasljedstvo. Znajući težinu svoje bolesti i njezinu brzu progresiju, otvoreno je s djecom razgovarao o svojim planovima i postigao dogovor kojim su svi u obitelji bili zadovoljni. Nije želio da se njegovi sinovi svađaju oko imovine nakon njegove smrti. Bliski prijatelj obitelji Rokvić izjavio je da je pjevač zaslužio vječni počinak. Nedavno je održana šestomjesečna misa zadušnica za Marinka Rokvića, jednog od najomiljenijih pjevača narodne glazbe.

S dubokom tugom javljamo da je preminuo Marinko Rokvić, voljeni suprug, brat, otac i djed, koji je jutros izgubio tešku bitku s rakom gušterače. Tijekom ovog teškog razdoblja, obitelj s poštovanjem traži da se poštuje njezina privatnost. Pjevačeva obitelj će naknadno objaviti detalje oko sprovoda. Slavica Rokvić ne krije da joj je obitelj primarna podrška nakon Marinkove iznenadne smrti. Nedavno je na Instagramu napisala da “ljubav, mašta i jaka obitelj pobjeđuju nepobjedivo”. Slavica vrijeme najradije provodi s unucima Despotom i Simeonom te unukom Leonom. Često posjećuju njen dom u Košutnjaku, gdje se Slavica i Leona zabavljaju stvarajući lutku u obliku flaminga. Slavica kao svoju najbolju terapiju opisuje vrijeme provedeno s unucima, gdje njihova ljubav i toplina donose ravnotežu u njezino ranjeno srce.

Preporučeno