U nastavku današnjeg članka pišemo o našem jednom najpoznatijem kvizu kojeg svi rado prate na našoj televiziji. Ponovno se kviz Najslabija karika emituje, a vodi ga glumac Nikola Kojo i odlično se moramo reći snalazi u ulozi propitivača a Bogami i provokatora takmičara. Također, uprkos tome svemu šo se dramski umjetnik lijepo pokazao i za sada dobija isključivo dobre kritike, mišljenje publike je da nikada neće moći da zamjeni neprikosnovnenu Sandru Čerin, koja je posjeovala poseban dar za provokaciju, a tvrdlo se tih godina da takmičari čak i zaziru od nje.

Po samom ukidanju voditeljka britkog jezka vodila je Paparaco lov a onda se na veliko iznenađenje svih potpuno povukla iz javnog svijeta, a svi su se pitali gdje je nestala i kako ona danas izgleda, a evo i odgovora. Izgled Sandre Čerin u velikoj mjeri se promijenio , što se dalo nekako i očekivati ipak je od posljednjeg emitovanja prošlo gotovo pa deset ako nije i više, nekih 15 godina. Iskustvo brojni izazovi, uloga supruge i majke sve to je uticalo da namršteni pogled na licu voditeljke bude zamijenjen osmijehom i sjajem u očima.

Tako je prije više od deceniju Sandra koja se tokom trajanja kviza prezivala Lalatović, udala se za menadžera Ivana Čerina. Kumovi na vjenačnju mladencima bili su političari Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša. Zatim je ta voditeljka nekoliko mjeseci od vjenčanja rodila djevojčicu koja joj je uljepšala njen svijet. Izgled Sandre Čerin danas je izgled požrtvovane mame i supruge potpuno posvećene porodici. Primijetan je i višak kilograma koji joj lijepo stoji.

Preporučeno