Kada su TV ličnosti u Srbiji u pitanju, jedna o kojoj se najviše priča i govori u posljednjih nekoliko mjeseci je svakako TV voditeljica s Pink televizije Jovana Jeremić, koja sa svakim svojim pojavljivanjem pred kamerama podiže veliku prašinu, te se danima nakon toga priča o nekim njenim postupcima i o izjavama. Jovana je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, koja ima mišljenje o svemu i svačemu, i ne libi se to reći, ali isto tako neki njeni stavovi su samo njoj jasni, te mnogi smatraju da bi bila mnogo pametnija kada bi neke svoje misli zadržala samo za sebe.

Veoma često ona pravi interesantne scene i sa svojim gostima u Jutarnjem programu, pa je tako ovih dana kod Jovane gost bio poznati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, a njegovo gostovanje je izazvalo pravu lavinu komentara mnogih korisnika društvenih mreža. Mac ej bio došao u Jovaninu emisiji kako bi najavio izvođenje svoje predstave, ali je isto tako i govorio malo o problemima posla kojima se i on, ali i Jovana bave

Razgovor između njih dvoje je bio i više nego opušten, a tokom toga razgovora Jovana je pokrenula priču kako je veoma teško biti voditelj u rijaliti programima, na šta je Maca počeo da pravi grimase koje su veoma brzo postale pravi hit na društvenim mrežama. A kako je tekao ovaj njihov razgovor i kako je izgledala ova zaista smiješna situacija, možete da pogledate u videu kojeg dijelimo sa vama. Sigurni smo da ćete se i vi nasmijati na sve ovo.

 

 

Preporučeno