Već više od dvije godine mediji pomno prate osobne borbe Danijele Martinović nakon razlaza s Petrom Grašom. Vijest o braku Petra Graše s Hanom Huljić izazvala je veliko zanimanje za Martinovićev život, s obzirom na njezinu bivšu djevojku jednog od najpopularnijih pop pjevača u industriji. U početku se Martinović držala uzdržano, a mediji su se prvenstveno oslanjali na njezine prethodne izjave o majčinstvu i osjećaje prema bivšem partneru i njegovoj novoj supruzi kako bi procijenili njezino trenutno stanje svijesti. Tijekom vremena, njezino javno djelovanje pružilo je daljnji uvid u njezina iskustva i emocije.

Čini se da vanjsko pokazivanje sreće i zadovoljstva Danijele Martinović nije bilo istinsko, jer je vidljivo da ona proživljava značajnu tjeskobu, iako je to pokušavala prikriti. Objava da se njezin bivši partner, s kojim je bila više od četvrt stoljeća, udala za mlađeg zajedničkog poznanika, pogubno je djelovala na pop zvijezdu. Iako se suočila s brojnim velikim neuspjesima tijekom svog osobnog i profesionalnog života, nije bila sigurna kako se nositi s ovom konkretnom situacijom.

Nakon odlaska iz grupe Magazin, Danijela se suočila s značajnom prekretnicom u svojoj karijeri. Bilo je dosta neizvjesnosti oko toga hoće li je njezini obožavatelji nastaviti podržavati kao solo umjetnicu, posebno s obzirom na to koliko je bila voljena kao dio benda. Danijela se isprva borila sa sumnjom u sebe i čak je odbila prijedlog prijatelja da se promovira kao “Danijela – Ex Magazin”. Unatoč početnoj nevoljkosti, ustrajala je i promovirala se pod punim imenom. Njezin naporan rad i predanost isplatili su se jer je uspjela napuniti koncertne dvorane svojim iznimnim nastupima gotovo svakog vikenda.

Tijekom intervjua Danijela se osvrnula na značajan trenutak koji je bio ispunjen i tjeskobom i ljepotom. Ispričala je sjećanje kako je pokušala prodati ulaznice za svoj nastup u obližnjoj diskoteci Šiška, gdje nije uspjela niti jednu prodati. Unatoč ovom neuspjehu, Danijela se s ljubavlju osvrće na to iskustvo i ne bi ga ništa mijenjala jer je ono označilo ključnu prekretnicu u njezinu životu kada su stvari počele sjedati na svoje mjesto.

Nakon nekog vremena počele su joj stizati silne ponude i stalne poruke na telefon, što je na kraju dovelo do značajnog zaokreta u njezinoj karijeri. Gledajući ogroman broj fotografija koje je objavila na društvenim mrežama, vidljivo je da je uspješno preboljela emotivne traume iz prošlosti i sada uživa s novim partnerom, dok joj profesionalni život vrtoglavo raste.

Preporučeno