Kristina Kija Kockar je javnosti postala poznata tako što je doživela javni blam, kada ju je njen oficijelni muž Sloba Radovanović prevario u rijaliti programu sa Lunom Đogani. Celi Balkan je tada bio upućen u celu ovu situaciju, svi su pratili Zadrugu, osuđivali Lunu i Slobu, svi su bili na njenoj strani, a kada je ona dobila poziv da uđe u samu Zadrugu nastao je haos na društvenim mrežama.

Kija je imala toliku naklonost publike, da je te godine i pobedila i zaradila 100.000 evra. Postala je pevačica, a za njene nastupe tražila se i karta više. Prošle sezone je njena majka bila učesnica Zadruge, koja je na kraju i pobedila, te se može reći da su njih dve stvorene za rijaliti programe. Mi vam u nastavku današnjeg članka prenosimo jedan njen stori, koji je definitivno sve krenuo da zanima.

Naime ona je u poslednje vreme mnogo zauzeta pa je i nema toliko u medijima niti se pojavljuje u javnosti, a to je sve potvrdila i njena majka, koja je rekla da je nema skoro nikako u kući, a najviše joj je drago što ona nikako ne skida osmeh sa lica.

Kija je ostila potrebu da se oglasi povodom ovoga, pa je na svom Istagramu objavila stori u kojem je dala objašnjenje na sve, a napisala je: “Radim ja ali rezultati kasnije. Ide album, posle se udajem za Leonarda Dikaprija, Standard.” Da li je ovo naznaka njenog novog braka, ili se samo šalila?

Preporučeno