Atraktivna diva Jelena Karleuša, se nedavno pojavila u svom automobilu, dok je stizala na još jedno snimanje Zvijezde Granda, pa dok je izlazila iz auta, primjetili smo čizme koje su skupocjene marke Dolara, ali osim toga primjetna je bila još jedna stvar.

 

Ovaj put je za snimanje obukla tirkizno zelenu boju, gdje smo uspjeli da snimimo nešto na njenom telefonu. Izlazivši iz auta Jelena je strogo bila ozbiljna, gdje nije htjela bilo kakvu komunikaciju sa medijima koji su bili ispred studija. Ćutnjom, te sa velikom ozbiljnom ozbiljnošću, dok je ulazila u studio, uspjeli smo da vidimo nešto.

 

Na njenom mobilnom aparatu, smo zapazili Duškovu sliku na njenom ekranu, ta slika je dok je Jelena bila u Kini kod njega, dok je izbio veliki skandal između nje I Vranješa,otišla je tamo sa svojim kćerkama, kako bi smirila svoj bračni odnos, I da prslave Duškov rođendan.

Ova slika na njenom mobitelu, govori o tome koliko se Jelena pokajala, te želi da ga gleda na telefonu I ako nisu skupa, to pokazuje koliko ona njega zapravo voli.