Danas u nastavku ovog našeg današnjeg članka ćemo da govorimo o jako misterioznim stvarima koje se dešavaju širom sveta. Naime, kao što i smai možete da vidite po naslovu našeg današnjeg članka malo ćemo da pričamo o misteri slikama, koje se svakako malo pojave na internetu a koje na sebi kriju neke jako zanimljive detalje.

Moramo reći da za jako veliku većinu njih definitivno svi misle da je u pitanju foto šop, ali imamo i onih koj su itekako moderne, i kada se sve sabere i oduzme kao i takve jako su bizarne a neke morbidne i strašne. Mi tako danas govorimo o jednom bračnom paru koji je sa svojom pričom postao viralan na društvenim mrežama. Naime, cela priča nam dolazi iz azije, tačnije iz Južne kKoreje gde čovek po imenu Je, tvrdi da je na slici svoje supruge Ksue, vidio sebe i to čak 23 godine pre nego što su se upoznali i uopšte stupili u bračnu zajednicu. Naime, ispostavilo se da su njih dvoje sa svojim roditeljima, sada već davne 2000 godine posetili mesto koje se zove Kingdao u Istočnoj Kini, a tada su zapravo bili još uvek tinejdžeri.

Kad sam vidio sliku, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu. To je bila moja poza za fotkanje” – rekao je on za “Sina News”. On je inače sedeo ko svoje punice pre nekoliko dana, kada je video ovu sliku od koje mu nije bilo nikako dobro ” Znao sam da je i moja supruga bila u Kungdau na odmoru, ali ostali smo na tome jer se tad nismo poznavali” – rekao je objasnivši kako su ga prošli trnci kad je videosliku.

Preporučeno