U posljednjih deset i više godina, kada je fudbal u pitanju, najviše se lome koplja oko toga ko je najbolji fudbaler na svijetu. D ali je to Kristijan Ronaldo, Portugalac koji trenutno igra u Mančester Junajtedu i koji je po broju postignutih golova, kako u prvenstvima tako i u euro kupovima odavno porušio sve moguće rekorde, ili je to Lajonel Messi, koji trenutno igra za PSG, ali koji je najveće trenutke svoje karijere ipak doživio u Barceloni sa kojom je u nekoliko navrata bio i najbolji u Europi i u svijetu.

Ipak, cijeli svijet je ostao u nevjerici i u velikoj tuzi kada je Kristijan Ronaldo prošle noći objavio kako su on i njegova nevjenčana supruga Georgina Rodrigez izgubili bebu. Ronaldo je na društvenim mrežama napisao kako je jedna od beba bliznakinja preminula, a engleski medji su odmah počeli da objavljuju pojedine detalje ove velike tragedije. Kako pišu neki mediji u Engleskoj, njihov sin je preminuo veoma brzo nakon što se Georgina porodila,a sve do porođaja nije bilo nikakvih naznaka problema, niti je bilo ko sumnjao da će se desiti bilo kakav problem pri samom porođaju

Podsjećanja radi, Kristijano i Georgina su krajem oktobra objavili da očekuju blizance, dječaka i djevojčicu. Rođena djevojčica, podsjećanja radi, će biti Ronaldu njegovo peto dijete, a jedno već ima iz veze sa Georginom Rodrigez, i to kćerku Alanu Martinu. Prije toga je jedan od najboljih fudbalera svijeta u istoriji sa surogat majkama dobio svoga najstarijeg sina Kristijana Juniora, a nakon toga i blizance Evu Mariju i Matea.

 

Preporučeno