Vijest o smrti Vidoje Ristovića koja se desila početkom maja, šokirala je sve, a svima je poznato da on potiče iz bogate porodice, i bio je u braku sa poznatom hrvatskom voditeljkom Nikolinom Pišek osam godina u kojem su dobili i kćerku. Svi domaći ali i regionalni mediji pisali su o njemu i njegovog iznenadnoj smrti, a tada su isplivali i neki nepoznati detalji.

Tada se otkrilo da je on u trenutku smrti bio sa ljubavnicom, koja je inače maserka i ona je bila ta koja je pozvala Hitnu pomoć kada je shvatila da Vidoje ne diše. Kada su stigli na lice mjesta, nažalost već je bilo kasno i samo su mogli da konstatuju smrt. U to vrijeme njegova supuruga Nikolina bila je u Zagrebu, a čim je saznala za tu tragičnu smrt, ona je krenula za Beograd. Tada je mnogima bilo jasno da odnosi između nje i njenog svekra Miše Grofa nisu najbolji, jer baš tada on je njoj uputio jako ružne riječi, kada su ga novinari pitali za podjelu imovine njegovog sina.

U javnosti je sada isplivala nova informacija, koja se odnosi upravo na njih i njihov odnos, a sve se desilo dan prije pomena, kada je Nikolina pozvala Grofa. Ona je trebala pomoć jer je njena kćerka, a Mišina unuka Una Sofija uganula nogu i tražila je inforamciju kod kojeg bi doktora u Beogradu mogla da ga odvede. On je tada bio na sastanku i prema riječima ljudi koji su u tom momentu bili u njegovom prisustvu, on je bio jako neljubazan, a Nikolini je rekao kako Una više nema djeda, jer kada je umro njen otac, umro je i njen djed. Zatim su prisutni rekli i da je on rekao Nikolini, tačnije drsko je upitao zbog čega je nije ostavila svojoj majci, a onda je rekao da on ne poznaje nikakve doktore, da je na sastanku i spustio joj je slušalicu. Vaša mišljenja?

Preporučeno