Opšte je poznato da je pjevačica postala majka veoma mlada sa sedamnaest godina. Vanbračno je rodila sina Igora, a identitet oca je svih ovih godina bio misterija za javnost. Period kada je bila odvojena od bebe za nju je i dalje osetljiva tema i o tome radije ne govori javno. Međutim, nakon više od četrdeset godina, dugo čuvana tajna Ane Bekute i oca njenog sina konačno je razotkrivena.

Prema medijskim izvještajima, osoba s kojom ona dijeli dijete pretrpjela je ogromne teškoće u svom životu. Katalizator skandala dogodio se kada je izvor ove informacije bio prisutan na proslavi sa Igorovim ocem. Tokom ovog događaja, Igorov otac je otkrio da su postojali planovi da se naudi Ani i njihovom potomstvu zbog činjenice da je zatrudnela pre njihovog braka, što u to vreme nije bilo dozvoljeno. Kada sam razgovarao s njim, on je rekao da je njegova ljubav prema Ani bez premca, čista i nevina. Čak i sada, njegove riječi o njoj ostale su mi urezane u sjećanje. Dalje je objasnio kako je ljubav svog života pronašao u snažnoj i hrabroj ženi, koju smatra borcem i herojem. Zajedno su na svijet dočekali sina, rođenog iz njihove duboke ljubavi jedno prema drugom. Međutim, Anina mlada godina i neočekivana trudnoća izazvali su priličnu pometnju u njihovoj konzervativnoj porodici. Neki su čak prijetili da će nauditi i Ani i bebi, odražavajući patrijarhalne stavove tog vremena. Ovaj izveštaj za novine je podijelio izvor koji je razgovarao sa ocem Aninog sina.

Podijelio je sa mnom priču o tome kako je preklinjao one koji su prijetili Ani i njenoj bebi, moleći ih da im ne naude. On je izrazio divljenje Ani, koju je opisao kao snažnu i hrabru ženu koja se sama borila za sve. Priznao je da je bio slab i kukavički što nije mogao da je izdržava, pa je čak i potajno posećivao njihovog sina dok je bio u kući, samo da bi ga dodirivao i mazio. Bio je zahvalan što je njihov sin zahvaljujući Aninom trudu izrastao u poštenog i odgovornog čoveka. Uprkos bolu i žaljenju koje je osjećao zbog te situacije, nikada nije mogao da zaboravi koliko je voleo Anu i video je kao prelepu ženu čistog srca i lica. Želio je da se može vratiti u prošlost da promijeni stvari, ali je znao da je prekasno. Sve u svemu, njegov račun je bio ispunjen emocijama ljubavi, žaljenja i divljenja prema Ani.

Preporučeno