Naravno da i danas pišemo o dešavanjima u rijalitiju Zadruga, a kako ste i sami mogli zaključiti pišemo o Dalili i Dejanu, koji su na samom početku napravili haos, doduše Dalila ga je napravila, tako što je prevarila Dejana, i od tada ni zadrugari, ali ni mediji kao i gledaoci ne prestaju da ih komentarišu. Rijaliti se završio, svako je otišao na svoju stranu, ali ipak i dalje ima onih koji vjeruju kako će Dalila i Dejan da se pomire, i da će se ispostaviti da je sve to bila samo njihova igra.

Dodatno tome doprinosi i činjenica da oni još uvijek nisu zvanično razvedeni, iako su papire za razvod potpisali još dok su bili u rijalitiju. Znamo da je Dalilin otac Huso od samog početka privržen prema Dejanu, i da je bio na njegovoj strani dok je svoju kćerku osudio za sve što je uradila. I Dejan nikada ništa nije rekao ružno vezano za bivšeg tašta, sve do momenta kada je on pričao loše o Dejanovoj djevojci Aleksandri Nikolić. Huso je pričao o kući koju su njih dvoje sagradili zajedno, pa je tako rekao sljedeće:

“Ja sam rekao, biće kako se oni dogovore, a oni su se dogovorili da neće ništa. Dejan kaže da njega tu ništa ne zanima, uzeo je samo auto, neće ni da spava tu, znači neće ni kuću. Imaju i to suđenje, oni još nisu razvenčani. Ja sam znao da to ne može proći tako kad su potpisavali onaj papir. Nego, da li si čuo za onaj tajni dogovor za pomirenje Dejana i Dalila, ima tajni plan produkcija”, rekao je on, a onda je dodao i da bi volio da se oni pomire:

“Ne znam, svašta je moguće. Normalno da bi voleo. Volela bi i ona, kada je došla, oboje smo plakali. Ipak je on bio tu sa nama pet godina, a sada kad je ona došla, prazna njegova stolica, upraženja jedna karika u lancu. Nije nam bilo zgodno, ali eto. Ako i ne bude moglo, nikom ništa, želim mu sve najbolej u životu. Ako želim njemu zlo, nek meni bude”, završio je Huso.

Preporučeno