Danas malo govorimo i dotičemo se članova kriznog štaba,a već smo par puta do sada govorili o Dariji Kisić Tepalčević i Predragu Konu, ali se nikada privatno nismo doticali doktora Predraga Nestorovića. On je doktor koji je jako svojstven sebi, sa svojim pomalo nekada jako kontardiktornim izjavama uvijek je privlačio pažnju javnosti. Prije mjesec dana se povukao iz kriznoga štaba, i sada vodi porodičan miran život. 

Prije par mjeseci je bio nestao na par dana i nigdje ga nije bilo, nije se čak ni na posao u klinici prijavio, i svi su digli pompu šta se desilo sa čovjeka? Tada je potražio mir u svojoj vikendici u okolini Beograda, a ekipa Kurira ga je našla na licu m,jesta kako šiša travu i opušta se u dvorištu svoje skromne vikendice. 

Sada je jedna TV ekipa odlučila da ga prati u stopu prije par dana, i htjela se uvjeriti da li se i doktor Nestorović pridržava svih mjera koje nalažu njegove kolege iz Kriznog štaba. Snimili su ga u njegovom rodnom Obrenovcu, a ono što je primjetno je to, da čovjek uopšte ne nosi zaštitnu masku. Po svemu sudeći masku nosi samo iz kurtoazije.

Snimili su ga i do njegove rodne kuće, koja je prava vila, a ne kuća. Očigledno je da je Nestorović za života jako puno zaradio. Pogledajte u videu kako je sve izgledalo. 

Preporučeno