Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, bio je u kontaktu s mnogim mladim zvijezdama u usponu i sudionicima raznih realityja, a na njegovom popisu bila je i Maja Kovačević koju je upoznala tijekom sudjelovanja u reality showu “Bar”.

 

Izvor za Kurir objašnjava da su se Taki i Maja prvi put upoznali na žurci rijalitija, ali među njima nije odmah zaiskrilo.

 

Marinković se prvo družio sa Sofijom Unom Manić, a i nakon što je diskvalificirana sa “šanka” i dalje ju je viđao. Nedugo nakon što je njihova romansa završila, Majin otac se zbližio s Kovačevićem.

– Kad je bila na “šanku”, često je dolazio na njeno radno mjesto, a kako je vrijeme odmicalo, sve su se bolje upoznavali i počeli družiti. Nakon što je Maja završila sa igranjem, nastavila je da dolazi u Beograd zbog službenih i privatnih obaveza i tada je počela ljubavna avantura između Takija i nje – rekao nam je dobro upućeni izvor, objašnjavajući kako se razvijala njihova veza:

 

– Viđali su se povremeno, išli zajedno u barove i restorane, a kasnije otišli na jedno mirno mjesto da zajedno provedu noć i sve je to trajalo nekoliko mjeseci.

 

 

Maja i Taki su se sastajali sve do njenog ulaska u “Zadrugu”, a kako saznajemo, on ju je zamolio da bude dobra i pomogne njegovoj ćerki Maji, a zauzvrat je obećao da će joj poslati garderobu u “Zadrugu”. Ona to nije učinila, poseksala se s Majinim dečkom Bilalom.

Preporučeno