Naša današnja tema će da bude jedna od najkontroverznijih rijaliti učesnica, a i sami ste mogli da zaključite da je riječ o Maji Marinković. Ona je inače učesnica u aktuelnoj šestoj sezoni Zadruge, i glavna je tema trenutno, jer kako stvari stoje, nekoliko muškaraca je tu koji se bore za njenu pažnju, a među njima je i bivši dečko njene jako dobre prijateljice Stanije Dobrojević, a riječ je o Marku Markoviću.

Oni su prije nekoliko dana ušli u vezu, ali mnogima to djeluje kao neka vrsta taktike, jer Maja djeluje totalno nezainteresovano kada je Marko u pitanju. Njen otac Taki Marinković, svoju kćerku podržava u svemu, on joj je čak finansirao i sve operacije koje je ona do sada imala, a zahvaljujućo kojima je ona neprepoznatljiva, ali sada mnogo sretna jer je riješila sve ono sa čime nije bila toliko zadovoljna kada su u pitanju njeno tijelo i lice. Sada se oglasio Majin tata, koji je rekao:

“Stanija je super lik. One jesu drugarice bile… Ne znam zbog čega je ona to izjavila. Ona je devojka koja ne izlazi po klubovima, dugo je bila u Americi. Znam da se sa Majom čula povremeno… Mislim da nema prostora za to da se ona razočara u Maju, jer ona je i sama rekla da sa njim nije bila od februara meseca”, rekao je on pa je dodao: “Marko je dobar, kulturan momak. Maja i on su se muvali još u Zadruzi 2. Znam mu i brata, dobra su porodica. Znate i sami kakva je Maja i kakve su te rijaliti veze, mislim da će se pomiriti, ja uvek glasam za ljubav. Videćemo šta će biti, ali mislim da se dopadaju jedno drugom. To je sve zabavljanje, zatvoreni prostor. Ko zna, možda se oni i uzmu kad izađu… Ništa taj raskid sada ne mora da znači. Ja ću moju ćerku podržati šta god da odluči. Mislim da Marko ne želi Milicu, da je hteo da bude sa njom, bio bi. Njemu se sviđa Maja, to je jasno kao dan”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno