Starleta Tamara Đurić je od svojg pojavljivanja u medijima odmah privukla pažnju javnosti, pa tako da je ona već godinama unazad neko ko vrlo često bude tema u domaćim medijima. Ona se ostvarila i u ulozi majke, a inače je u braku sa Nikolom Kačarevićem. Ono što je zanimljivo jeste da se u medijima dosta pisalo o tome da su oni već stavili tačku na svoj brak, ali naravno da je Tamara to demantovala pa je rekla da nikako nema mjesta raznim spekulacijama, i da je njihov život odličan, kao i to da su u odličnim odnosima.

Kako je i sama rekla, od kako je prestala da živi sa njim, njihov odnos je nikada bolji, pa je na tu temu rekla sljedeće: “Nikola i ja se nismo razveli, jer se nismo ni venčali. Mi smo imali samo crkveno venčanje, koje ne planiramo da poništimo jer za tim još uvek nema potrebe. Živimo odvojeno, spavamo odvojeno jer nam je tako udobno. Ne volimo gužvu, netrpeljivost… Dešava se da budemo nervozni, ne želimo da nam život bude neudoban i zbog toga odvojeno živimo”, rekla je ona, a onda je dodala:

“Gde piše da u braku treba da živite s partnerom, da spavate u istom krevetu i da se pokrivate istim pokrivačem? Trenutno je ovako, a da li će to da dovede do totalnog razdvajanja ili ne, to niko ne može da tvrdi sa sigurnošću. Pogotovo što sam nekoliko puta stavljala tačku na naš odnos. Oni što je zasad dobro jeste da se Nikola i ja više ne svađamo. Ne postoji treća osoba, a najvažniji razlog razdvajanja je potreba da nam oboma bude udobno. Lepše nam je da sedimo odvojeno nego zajedno. On ima svoje prijatelje, ja svoje. Živimo bez tenzije”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno