Tamara Grujić, voditeljica televizijske serije Radna akcija, ispričala je nesvakidašnje iskustvo koje je doživjela na snimanju emisije. Grujićeva je mjesečarka od djetinjstva i jedne noći slučajno je završila u krevetu kolegice. Nedavno je Grujić na večeri s arhitektom Aleksandrom posljednji završila s jelom i na kraju otišla na spavanje. Kasnije te noći Aleksandar se probudio i primijetio da Grujićke nema. Pretpostavio je da mjesečari i počeo je dozivati ​​ime. Međutim, kada je ugledao Grujićevu kolegicu na terasi, pitao je da li je s njim, na šta je on odgovorio da nije.

Tamara je u emisiji Marija Kilibarde ispričala šaljivu anegdotu o tome kako su je rano ujutro dva sata tražili prijatelji. Vuk je na kraju odbacio potragu rekavši: “Nema veze, ona se uvijek vraća.” Kad se probudila u sedam sati, Tamara je primijetila sina kako spava pored nje u bračnom krevetu. Kad je ustala, shvatila je da je soba njezina sina preko puta njezine. Kad je ušao u svoju sobu, Vuk ju je upitao gdje je bila cijelu noć. Tamara je na to odgovorila da je bila kod Brane. Brana je tada ispričao kako je Tamara u dva sata ujutro došla u njegovu sobu kako bi razgovarali o snimanju, uzela mu cijelu deku i legla bez ikakve radnje.

I pored zapanjenosti, Brana se nije sjetio pitati Vuka gdje je Tamara. Vođa “Radne akcije” mjesečari od djetinjstva, što je otkriće koje je nedavno izašlo na vidjelo. Iako u svojim dvadesetima nije imala iskustva s mjesečarenjem, to je ponovno počela činiti kad je bila s Vukom. U sred noći uhvatio ju je kako stoji poput kipa u kutu i vratio je u krevet, jer se inače ne budi mjesečare. Zanimljivo, voditeljica je otkrila i da je tu osobinu od nje naslijedila njezina kći Lenka, o čemu svjedoče i njezine epizode mjesečarenja. Voditeljica je Lenku rodila 2019. godine i s njom je usko povezana i kad radi.

Preporučeno