Tanja Savić je svakako pevačica pred kojom je bila sjajna karijera, koju nije uspela da ostvari ni do pola, a sve zbog sopstvenih grešaka koje je uradila pre 10 i više godina. Verujemo da se svi sećate prve sezone Zvezdi Granda, u kojima je ona u strašnoj konkurenciji ušla u finale, a to joj je bila sjajna odskočna daska za napredak u karijeri. 

Odmah nakon toga snima prvi album, koji se rasprodao za kratko vreme, punila je dvorane a nastupi su joj bili rasprodati do poslednjega mesta. Međutim, tada se zaljubljuje, upoznaje Dušana za kojeg se udala i seli za Australiju i od tada joj se gubi svaki mogući trag u profesionalnom smislu. Prestaje da snima pesme, rađa dvoje dece, a u Srbiju skoro da nikako više nije dolazila. 

Pre par godina je došla u Srbiju, uložila je preko 100.000 evra u novi album, a on nije postigao skoro nikakav uspeh, a tada na površinu isplivavaju njeni veliki problemi koje imala sa suprugom, i za kojeg se ispostavlja da joj je totalno uništio život i karijeru. U poslednjih godinu dana je vladala velika drama oko dece, a na kraju se ipak sve rešilo, deca su sa Tanjom u Srbiji, a ona se napokon razvela od čoveka, koji ju je bukvalno “otrovao” u svakom mogućem pogledu. 

Sad je izgleda odlučila da ipak okrene novu stranicu u svome životu, jer je izbacila sliku na Instagramu a u potpisu slike je pisalo “ja kada vidim dragu osobu”. Odmah su svi povezali da se Tanja po svemu sudeći ipak ponovo zaljubila. Vaša mišljenja o Tanji Savić?

Preporučeno