Emir Habibović je priredio proslavu povodom krštenja djeteta, među brojnim gostima bio je i Bađi, kao i popularna pjevačica Tanja Savić. Kako su prisutni mogli primjetiti Tanja je cijelo veče bila odsutna , vjerovatno kako bi izbjegla susret sa prošlošću koju želi osaviti iza sebe . Malo ljudi zna da je inače Bađi bivši partner Tanje Savić , a njihova veza je u prošlosti podigla veliku medijsku buru.

 

 

Naime , poznato je da je Bađi tada bio oženjen , ali je itekako bio spreman da uplovi u emotivnu vezu sa pjevačicom. Njihovu vezu je otvoreno priznao u jednom interviju , a bila je tu prisutna i njegova supruga Slavica koja je cijelu situaciju prokometarisala iz svoje perspektive . Tokom intervijua Slavica se osvrnula i na njenu suparnicu Tanju Savić . Bađi je rekao da je Tanja od početka znala da je on u braku i da se neće razvesti , te su oboje bili svjesni da njihov odnos nema nikakvu budućnost .

 

 

Bađi je ispričao da je većinom kada bi bio sa Tanjom bio pijan , i tao da se baš i ne sjeća mnogo tog perioda . Bađi je istakao da mu je žao što Tanju nije posvetio pažnju kakvu zaslužuje , te se ne sjeća da joj je ikada išta poklonio .Bađi je priznao da je veza sa mladom djevojkom prekinula jer mu je bilo nelogično držati ju uz sebe . Zahvalio se Tanji što ne pravi scenu i ne traži raskopne pokone , a čak i kada se otkrila istina Tanja je bila nezadovoljna što je Bađi priznao novinarima , te se osjećala duboko iznevjereno.

 

 

Preporučeno