U nastavku današnjeg članka, bavimo se malo domaćom estradom, i time svakako kako su oni izgledali na početcima svojih karijera. Mnogi od njih itekako kriju svoje fotke, kao zmija noge, te jako retko pokazuju slike iz svoje mladosti, jer na njima definitivno ne izgledaju na ono kako su danas u stvari.

Naravno, jako je puno platičih operacija urađeno u prethodnim godinama, tako da oni apsolutno ne liče na sebe u svakom pogledu. Retki su oni koji postave svoju sliku iz detinjstva, poput na primer Mile Kitiža, koji je nedavno izbacio fotku kada je bio dete i kada je pohađao osvnu školu u rodnoj derventi, u Bosni i Hercegovini. Mi kao što i sami možete da vidite, danas govorimo o Ani Bekuti, čije je detinjstvo jako velika misterija.

Naime, njen je otac bio alkohločar, odrasla je sama sa maajkom i sa bratom, i morala je jako rano da krene da zarađuje od pevanja Hvala bogu po nju, ona je itekako imala dara za to, tako da je jako brzo uspela u svome poslu. Nema sreće ni sa sinom, jer je poznato da je on u stvari kleptoman, i da je do sada jako puno puta plaćala njegove dugove, a sada je digla ruke od njega, i poručila je da treba da dođe pameti, pa čak i ako u zatvoru završi, biće dobro po njega.Sada je Bekuta krenula da izbacuje fotke, kako izgleda pre samog procesa šminkanja, a koliko ima godina, može se komotno reći da izgleda više nego sjajno za svoje godine.