Vjeurujemo da svi znate ko je Tara Simov, da je ona bivša učesnica rijalitija Zadruga, tako je ona sada objavila na svom instagram profilu da će ona i njen dečko Danilo da postanu roditelji za nekoliko mjeseci. Ona je mnoge dirnula sa svojom emotivnom porukom, budući da se osvrnula i na svoj zdravstveni problem a bila je uvjerena da su male šanse da će uspjeti da se ostvari u ulozi majke zbog svog zdravstvenog problema.

“DA, DA I DA! Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla… Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu!

A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja!” – napisala je Tara Simov na Instagramu. U medijima se dosta spekulisalo o Tarinoj trudnoći a ona je sada odlučila da to potvrdi i prvim slikama svog trudničkog stomaka. Koje je vaše mišljenje o Tari Simov?

Preporučeno