Pjevačica Jana Todorović na domaćoj estradnoj sceni nalazi se dugi niz godina, i jedna je od onih pjevačica koja je svoju nevjerovatnu karijeru stekla isključivo sa radom, trudom i talentom, bez bilo kakvih skandala koji su se vezivali za njeno ime. Pjevačica je snimila veliki broj hitova koji se pjevaju i dan danas.

Kada je u pitanju njen privatni život, i on je veoma skladan, a mi ćemo danas da pišemo o njenoj kćerki koja je izrasla u pravu ljepoticu, a svi su istog mišljenja da ona nevjerovatno liči na svoju majku. Ona je veoma aktivna na društvenoj mreži TikTok, i tu ona redovno objavljuje snimke i sa svojom majkom, kao i snimke savjeta vezanih za šminkanje, a u njenoj publici mnogo je djevojčica koje je prosto obožavaju. Njeno ime je Kristina Džulijen Todorović, a redovno objavljuje i koje to gradove posjećuje poput Las Vegasa, Dubaia, Opatije, Beograda, Venecije i mnogih drugih.

Kristina je inače rođena 2. novembra 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog neobičnog imena krije se zanimljiva anegdota. O tome svojevremeno govorila je Jana, koja je tada rekla sljedeće: “Muž je želio da se naša kćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu”, rekla je ona i dodala kako sa kćerkom ima odličan odnos.