Za ovu nedjelju imamo još jedan jako karakterističan test, koji će otkriti ko ste u stvari, a za razliku od ostalih testova koje možete svaki dan pronaći na internetu i društvenim mrežama ovaj je i više nego relevantan, jer je vjerovali ili ne rađen na Harvardu, a na njegovoj izradi radili su najveći mozgovi koji trenutno postoje u Engleskoj. Sve što treba uraditi jeste da pogledate sliku i da kažete šta ste prvo zapravo vidjeli.

Ako ste prvo primjetili kokošku vi ste jedna jako teška osoba, koja teži perfekcionizmu i sitnim detaljima. Vas je jako teško prevariti, i jako ste oštroumna osoba. Dovoljan vam je minimum da preživite, i ne živite od toga da vam treba neka raskoš, sve jako lijepo znate da raspodijelite i uživate u sitnicama. Pouzdana ste osoba po prirodi, tako da nećete nikoga iznevjeriti i lako vam se povjeriti, znate itekako izvući pouku iz svih životnih nedaća.

Ako ste prvo primjetili ženu na slici onda imate jako velikih problema sa fokusom, nikada se ne možete fokusirati na samo jednu stvar. Rasijani ste, i baš iz tog razloga uvijek se gubite na čak pomalo i jednostavnim stvarima, imate problema i sa samodisciplinom. Vaš idealni životni poziv bio bi novinarstvo, žurnalistika ili marketing, gdje bi vaš ludački duh mogao da dođe do izražaja. 

I za sami kraj, treća stvar koju biste mogli vidjeti na ovoj slici jeste muškarac. Vi ste jako dominantna osoba kako u društvu, tako i kod kuće, uvijek imate rješenje za sve moguće probleme koji vas mogu snaći u životu. 

Preporučeno