I danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu ali i jako neobičnu priču, a koju ćemo da započnemo tako što ćemo reći da je evidentno da je mnogo ljudi sa Balkana koji u poslednje vrijeme odlazi sve više u inostranstvo, a najveća zabluda jeste kada jedna osoba iz porodice ode negdje vani, jeste uvjerenje ostatka porodice da će njegov život odmah postati savršen, što je zapravo daleko od istine.

Naša današnja priča dolazi nam sa društvene mreže Tviter, a koju je objavila jedna korisnica, koja je pisala o svojoj komšinici Anđi. Naime, radi se o tome da je ona imala muža koji je radio u Njemačkoj, a ona je sa djecom ostala u Srbiji. Desilo se to da su djeca odrasla, da je svako otišao svojim putem, osnovali su svoje porodice, a ona je ostala sama, i nažalost na kraju je sama i um rla u Srbiji, a sahranili su je njeni susjedi.

Dalje ova korisnica je napisala: “Tetka Anđa je moja komšinica iz detinjstva. Muž joj radio u Nemačkoj, a ona kući čuvala Sonju i Ljubomira, moje vršnjake. Imali su lepu kuću, a Anđa se stalno hvalila šta će sve da doprave kad Mile (muž) dođe na odmor. Sonja se vrlo rano udala za nekog lika i otišla u Belgiju. Nikad je više videli nismo. Ljuba je posle mature otišao u Nemačku kod oca koji je u to vreme već imao drugu porodicu, ženu Mađaricu i dvoje dece s kojima je živeo. Ni Ljuba se nikad nije vratio…” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno