”Ako je ovaj oglas dala žena, treba da je bude sram. Onda gospođo izvadi ruke iz d….. pa ijlepo spremaj sama, još ćeš i uštediti tih 200 eura koje si mislila da daš za platu… Ko*ilo… Ti ženo nisi normalna, za te pare čisti sama… Neka ti mama čisti, samo su neki od više od stotinu komentara koji su se do ovog trenutka nanizali na društvenim mrežama i po srpskim medijima nakon što se na istima pojavio jedan oglas za poao koji je izazvao pravu buru. Naime, jedna beogradska gazdarica koja, kako se može shvatiti iz oglasa, ima dva stana koja izdaje je dala oglas u kojem traži spremačicu koja bi imala podužu listu obaveza a za veoma skromnu platu od 200 eura mjesečno, a uz to je i obavezno znanje engleskog jezika

Jedna korisnica je vidjela taj oglas pa ga je podijelila na društvenim mrežama, a uz to je stavila i svoj komentar sa sočnom psovkom a nakon toga je nastala prava bura komentara, jer mnogi nisu mogli da dođu sebi nakon pročitanog oglasa. za one koji nisu vidjeli oglas, uz sve uslove da je kandidatkinja ozbiljna, odgovorna, vrijedna i pedantna, naravno i neosuđivana, gazdarica traži i obavezno znanje engleskog jezika jer pored ribanja i brisanja prašine spremačica se lako može naći i u ulozi hostese koja ljubazno treba da dočeka inostrane goste i preda im ključ.

Osim toga gazdarica je objasnila da se dva stana nalaze na dvije različite lokacije, a da kada nema posla na te dvije lokacije, spremačica bi po potrebi trebala da radi i na trećoj lokaciji. Radi se od 11 do 16 časova, a radna sedmica je šestodnevna, jedini slobodan dan je nedjelja. Plata je 200 eura. Ovaj oglas je izazvao mnoge ljutite komentare, posebno zbog mnogih obaveza a skromne plate, posebno kada je poznato da se na ovakvim poslovima sa privatnim stanovima može da se uzme između 3.000 i 5.000 dnevno u zavisnosti šta gazdarica naredi.

 

Preporučeno