Pisanja u medijima o slavnim ličnostima i čitanje je za mnoge ljude na ovome svijetu neka vrsta razonode, posebno kada se radi o ljudima koji dolaze iz svijeta filma, muzike ili sporta, sa televizije. Neki su toliko popularni da se pojedini više interesuju za njihove živote nego da brinu za svoje i svoje porodice. Tako je ovih dana jedna od top tema u Srbiji, najmlađi od braće Đoković, Đorđe koji je u novoj ljubavnoj vezi, a prije toga je veoma dugo bio u vezi sa Tijanom Ralić, te se tada činilo da su njih dvoje idealan par

Ipak, njih dvoje nisu opstali i prošlo je dosta vremena otkako su raskinuli, a u porodici Đoković su svi bili razočarani ovim ishodom. Tijana inače studira u Italiji, tako da je njihova veza većinom bila na daljinu, a to je svakako otežavalo stvari. Bile su i neke priče da je Đorđe htio da se ženi, a da Tijani to nije odgovaralo i da je zbog toga veza pukla. Faktor koji je bio presudan, po mnogima je daljina – Đorđe radi u Beogradu, Tijana studira u Milanu u Italiji, tako da je viđanje bilo otežano silnim kilometrima između njih dvoje.

Nedavno je i sama Tijana rekla neke stvari na tu temu, pa je rekla kako je Đorđe imao namjeru da je zaprosi, ali da nije to bio razlog raskida. Ona kaže da jednostavno to više nije bilo to i da je na neki način osjetila kako je prerasla tu vezu, ali i da je to ipak bio veoma težak raskid za nju i da joj je dugo trebalo da preboli svoju veliku ljubav, Đorđa.

Preporučeno