U današnje vrijeme mnoge djevojke posežu za plastičnim operacijama ne bi li se uljepšale. Mnoge bi željele jako puno ljepše da izgledaju, čisto iz razloga ne bi li postigle puno bolji ststus u društvu, a druga stvar je ne bi li se dopale malo više muškarcima. To je normalna stvar, a li jeste li se ikada zapitali koliko su zapravo sretne lijepe žene koje nemju nikakvih fizičkih mana?

To je jako veliki teret, nikada ne znate da li je neko sa vama zbog toga što cijeni vas, ili se zalijepio na vaš spoljašni izgled? Mi upravo imamo danas ispovijest jedne poznate žene iz Engleske, koju je njena ljepota odvela u totalno neželjenom pravcu. Njeno ime je Julia Stevenson, piše knjige i jako je cijenjena u književnim krugovima, izgleda fenomenalno iako ima 54 godine starosti.

Međutim, sva njena ljepota i dobro tijelo nikada joj ništa dobro nije donijela. Udala se prvi puta sa samo 24 godine, iako je bila jako cijenjena i tražena roba. Primala je poruke od silnih udvarača, a bio je dobar razlog je r je bila najljepša djevojka u gradu. Međutim, taj muž joj je bio toliko ljubomoran da jednostavno nije mogla disati od njegove sjenke. Na kraju ga je krenula varati sa jednim plavookim bankarom, zaljubila se preko noći.

Razvela se od prvog muža i udala se za njega. Nakon nekog vremena bankar je njoj napravio istu stvar, karma is a bitch, zar ne? Razveli su se a ona je sa 40 ušla u treći brak koji je također završio krahom. 

Preporučeno