Zvezde Granda su počele sa novom sezonom pre samo par dana, a najnovija vest je ta da je unutra u samom žiriju i novo lice, a to je svakako Ceca Ražnatović. Ona je tako na samo mesto sela umesto Jelene Karleuše, koja nije postigla konačni dogovor sa žirijem u mesecu junu, kada je sve i puklo, samo Saša Popović nije hteo da iznosi u javnost. 

Međutim, prošla sezona će nam svakako ostati u jako lepom sećanju, jer smo imali svakako jednog od najzanimljivijih pobednika u istoriji ovoga takmičenja. Jer, pobedio je mladić iz Gračanice, to jeste iz Bosne i Hercegovine, koji je ako se sećate nakon samo par emisija na početku doživeo veliku ličnu trageddiju. 

Njemu je naime, tada umrla majka, i on se nije pojavljivao sigurno par emisija, ali pošto je Marija Šerifović znala da je on itekako veliki kapacitet, ona je jednostavno urgirala i motivirala ga da nastavi dalje sa takmičenjem, što se na kraju ispostavilo kao jako pametan potez, jer je mladi Mahir sve iznenadio i pobedio ispred nosa glavnog favorita Isaka Šabanovića. Sada je Mahir Mulalić posdelio i jednu priču pre nego što se vratio za Bosnu i Hercceegovinu zajedno sa marijom Šerifović., a tom prilikom je verovali ili ne, izgubio maali kipić koji je dokaz njegove dominantne pobede. Opisao je kako je sedio ispred hotela jer je bilo veoma lepo vrijeme te je čekao na vozača.

U međuvremenu je mali kipić stavio sebi iza leđa, te je skroz zaboravio na njega. Kada se vozač konačno pojavio, popakovali su stvari u auto, i onda nakon nekih 5 minuta vožnje shvatio je da kipića nigde nema. Vratili su se jako brzo, i našli ga na istom zidiću gde ga je i ostavio, srce kad mu nije puklo od panike i straha. 

Preporučeno