I ovog vikenda smo uz rijaliti dešavanja u regiji, koja iz dana su sve zanimljivija i bilkja, jer se polako sve više nazire ko bi mogao da ulazi u velika finala, a samim time nervoza je svakako sve veća. Počinje se sa malim i velikim igricama, kako zapeti kuku nekome, i tako ga se jako brzo riješiti prije samoga finala i sebi olakšati put do eventualne pobjede.

Svima je jasno da primat na ovim prostorima svakako dr7i Zadruga, koja je sa Kristijanom Golubovićem najgledaniji program, i kako dani prolaze oni ruše rekorde u gledanosti. 350.000 eura će samo on da inkasira ako uspije da ostane do samoga kraja u igri. Sve vam to govori koliki je samo profit kod Željka MItrovića na kraju same sezone, kada mu se isplati da ovoliko plaća same učesnike u rijalitiju. 

Danas smo došli do toga, da svako dijete i tinejdžer na cesti znaju ko je Miljana Kulić i Stanija Dobrojević. To su obična 2 anonimusa, koji su zahvaljujući rijalitiju došli do toga da su danas jako popularne. Pored Zadruge, i Parovi su itekako gledani, a tamo je također bilo jako puno poznatioh učesnika. 

Gastoz, Ilija, Zmaj od Šipva znani ili Maca Diskrecija, a oni su sinoć napravili pravi presedan u ovom rijalitiju. Sinoć su tako promjenjena neka pravila, a učesnici su odlučili da bojkotuju, tako što su šutili na svako moguće uključenje gledalaca u program. Na kraju je morala da interveniše i sama policija, a na kraju su svi učesnici napustili same Parove. Vidjećemo koja je odluka produkcije u toku dana.

Preporučeno