I u nastavku današnjeg članka bavimo se voditeljskim zgodama i nezgodama. Do sada smo imali jako puno članaka na ovu temu, a koji su kod vas izazvali jako puno pozitivnih reakcija. Vrlo dobro se zna da je voditeljski posao jedan od zanimljivijih za mladog čovjeka, ali koliko god on bio privlačan, ipak nije za svakoga. 

On sa sobom donosi mnogo izazova, ali i situacija koje su itekako nepredvidljive, pa tako nekim voditeljima ili voditeljicama neke scene znaju itekako da obilježe cijelu karijeru. U Srbiji, ali i na cijelom Balkanu su ove situacije znale biti i više nego učestale To se posebno odnosi na emisije koje idu uživo, jer tada jednostavno nema mjesta za grešku, tako kada nešto uradite to ode u program i nema popravnog ispita. 

Ono u čemu dosta voditelja griješi i zbog čega najviše pogriješi jeste trema koja zna biti glavni uzročnik velikog lapsusa kod samih voditelja. To se uglavnom zna desiti kada je u pitanju neki jako veliki i cijenjeni gost u studiju ili prenos nekog jako bitnog događaja po sredinu gdje se vrši sami prenos. Međutim, da imamo uvijek posebnih situacija pred TV ekranima pokazuje nam i sljedeći slučaj. 

Naime, ova voditeljka je odlučila da se malo opusti pred samu emisiju, ali je prema svemu sudeći ipak malo pretjerala, pa se može komotno reći da se poprilično i napila. Pogledajte kako je sve u nstavku i izgledalo. 

Preporučeno