Vjerujemo da ste do sada svi čuli za vijest da se tačno na Novu godinu vječiti neženja Tozovac, oženio nakon 22 godine veze sa svojom ljepšom polovinom. Kada se kaže vječiti neženja, uglavnom se misli na Predraga Živkovića Tozovca, koji je pune 4 decenije bio sa svojom izabranicom, te je naapokon odlučio da stane na ludi kaamen.

Mala ceremonija vjenčanjaa je uključivala samo kumove, i par prijatelja i rođaaka, a veselje se nastavilo u jednom beogradskom restoranu uz zvukove jednog tamburaškog mini sastava. Tozovac je izjavio da je umoran od svega, a da nema njegove mimice, ne znaa definitivno gdje bi završio u svome životu. Nije naprosto mogao da vjeruje da će njegovo vjenčanje izazvati ovoliku medijsku pažnju. 

On je tako zaa Kurir izjavio prije par dana da sa svojom izabranicom jednostavno želi pobjeći od svega, pa se miču od medija i svega i idu za Kosmaj. Tamo nema medija, nema haalabuke, malo će odmoriti, a ozbiljno razmišljaju o usvajaanju jedne mačke ili psa, te naa taaj naačin da malo ubiju dosadu i da budu roditelji bar na taj način. Realno da postanu roditelji je ipak malo prekasno, slažete li se sa nama?

Oni su se vjenčali na Voždovcu, ali je sliku sa veselja na Instagramu objavila jedna prijaateljica i nastao je pravi bum. Jednostavno su svi željeli da budu dio ove jako lijepe ceremonije. 

 

Preporučeno