U današnjem članku pišemo o jednoj tragediji koja se dogodila u Srbiji, tačnije u Beogradu na jednoj svadbi. Mile M. koja je imao 57 godina i koji dolazi iz Železnika, verovali ili ne, preminuo je na ćerkinoj svadbi.

Mladic otac se odjednom srušio na podijum pred muzičarima kada im je dao pare za pesmu koju je hteo da posveti svojoj ćerki i zetu. Svatovi koji su bili u velikom veselju, samo su zanemeli, a celom salom se prolimio vrisak više žena koje su shvatilešta se upravo u tom trenutku desilo.

Prema rečima gostiju, jedan od svatova, lekar odmah je počeo s reanimacijom mladinog oca. “Hitna pomoć je stigla za nekih 10 minuta, ali je udar bio toliko jak, da ni reanimacija od 30 minuta mu jednostavno nije mogla da pomogne. Stravična scena događala se pred očima njegove trudne ćerke. Bilo je jezivo. Njoj je pozlilo i odmah je prebačena za bolnicu. Njena trudnoća je ionako rizična, pa se svi nadamo da će sa njom biti sve u redu”, rekao je jedan od svatova.

Kako se saznaje, svadba je odmah prekinuta, a gosti umesto da se vesele i puni utisaka, celu proslavu su napustili u jako lošem rasspoloženju. Milinko Nešović u čijem se objektu i desila ova tragedija je rekao šta se sve dogodilo u tom danu.

“Svadba je počela sasvim normalno, kao i svake godine što organizujemo, ništa se nije puno razlikovala. Onda je njen otac prišao muzičarima da naruči pesmu za ćerku, uhvatio se za grudi i samo se stropoštao na pod. Odmah je neko od prisutnih lekara pokušao da mu pruži prvu pomoći da ga reanimira, brzo je došla i Hitna pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa.

Preporučeno