Porodicu popularnog glumca Nikole Koje je zadesila velika tragedija . Naime , njegov rođeni brat Vladimir Kojo je preminuo u 59.godini života . Kkao doznajemo , uzrok smrti do sada nije poznat , a Vladimir je preminuo u četvrtak . Prema nezvaničnim informacijama dogodila se nesreća , u kojoj je Vladimir od zadobijenih povreda preminuo.

 

 

Naime , nesreća se dogodila na hipodromu . Navodno je konj zbacio jahača , a Vladimir je pritrčao da zaustavi životinju. Međutim , njega je konj u tom teenutku udario , i tako mu nanio teške tjelesne povrede . Kako su mediji prenijeli , ekipa Hitne pomoći je odmah stigla na mjesto nesreće , ali je Vladimir Kojo preminuo u bolnici .

 

 

Nikola Koja se od svog rođeng brata oprostio i putem umrlice, gdj je napisano -Posljednji pozdrav dragom bratu.-
Vladimir je sedam godina bio trener u jahačkom klubu “Lastin put”, a posljednjih godinu dana se povukao . Vladimir je u klubu imao dva konja galopera . Radio je i u Beogradu na ghipodromu.Kako su ispričali iz konjičkog kluba , konj je na Vladimira naletio u punom galopu , to je bio direktan sudar.Nikola Kojo je svoj privatni život uvijek držao daleko od očiju javnosti , pa se o odnosu sa njegovim bratom ne zna nmnogo , jer glumac nikada o tome nije pričao javno. Nikola je potresen zbog gubitka brata , kao i cijela njegova porodica , koja se nadala da će se Vladimir probuditi iz kome u kojoj je bio od četvrtka , međutim , nažalost to se nije dogodilo , nego ih je zadesila tužna sudbina , izgubili su svog Vladiira u 59.godini života . Mnoge Nikoline kolege su mu pužile podršku i izrazile saučešće.

 

 

Preporučeno