Sloboda Mićalović je renomirana srpska glumica koja pripada generaciji 1999. godine, koja je diplomirala glumu u Beogradu. Stekla je ogromnu popularnost zahvaljujući svojim izuzetnim glumačkim vještinama i impresivnom djelovanju u filmovima i predstavama. Sloboda je više od decenije u srećnom braku sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, a imaju dvije divne ćerke bliznakinje.

Da je ljubavna priča Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića slična ljubavnom romanu koji oduzima dah u kojem se pojavljuju dva zvjezdana ljubavnika, mogu potvrditi brojni pojedinci. Oni koji su sarađivali sa talentovanim glumačkim dvojcem mogu potvrditi da su zadivljujuća Leskovčanka i zgodni Kruševljanin prvi put zapalili emotivnu vezu na snimanju. Posljednjih petnaest godina proživljavaju najzanimljiviju bajku, a njihova voljena djeca Mila i Vera igraju ključne uloge u njihovoj priči.

Rođenje blizanaca izazvalo je široku raspravu u medijima o budućnosti porodice Mićalović-Ćetković. Dok su neki iščekivali dolazak nasljednika, par je imao druge planove. Nakon što su uspostavili stabilan dom pun ljubavi, Sloboda i Vojin su svoj fokus preusmjerili na profesionalne karijere. Od tada su postali veoma traženi glumci i uključeni su u mnoštvo visokokvalitetnih projekata. Čini se da publika obožava njihovu hemiju na ekranu kao emotivnih partnera.

Stvarna romansa Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prikazana je na ekranu u dvije televizijske serije, “Ranjeni orao” i “Tajna vinove loze”, gdje na radost obožavatelja prikazuju zaljubljeni par. Njihova hemija i izvedba bili su toliko impresivni da su kreatori serije odlučili da produže projekat, s trećom sezonom koja je trenutno u produkciji. Oba glumca su uzbuđena što će nastaviti da rade zajedno. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

Preporučeno