Za danas jedna priča koja je itekako potresla baš celu srpsku estradu, a ne tiče se nikakvih nastupa, niti afera, nego se tiče običnih porodičnih dešavanja. Tako ćemo mi u nastavku današnjeg članka da govorimo o Aleksandri Prijović koja je jedna od mlađih zvezda koje su od same nule postaje jako uspešne osobe, i koje su se probile na jako zahtevnu Balkansku scenu.

Nju je na sami vrh estrade lansiralo takmičenje Zvezde granda na kojem je učestvovala, a kasnije je upoznala i Filipa, te je uzela i prezime Živojinović. Međutim, kada je postala najpoznatija snaja u Srbiji, ona je od stida krenula da briše sve što ima veze sa njenom prošlosti. Bilo ju je čak i stid što do kraja nije završšila srednju školu, pa je i to u tajnosti završila vandredno.

Ona je sa platforme You Tube obrisala sve svoje nastupe iz mladosti, jer se na njima vidi da peva pred 30 pijanih ljudi, i to ispod šatora, kao i to da je bila oskudno obučena. Mi danas u ovom članku pišemo o prevari koju je doživela Aleksandra Prijović, a sve se desilo samo pre 2 godine pre nego što je upoznala Filipa.

Alkandra Prijović bila je 2 godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom. Ona je tada u javnosti rekla da su se oni rastali sporazumno i bez teških reči, a celi raskid je obeležio veliki blam, o kojem nijedno nije htelo uopšte da govori.

Preporučeno