Tema o kojoj vrlo često imamo priliku da slušamo, ali isto tako i da čitamo po portalima i društvenim mrežama jeste prevara u vezi ili braku, koja je poslednjih nekoliko godina postala veoma česta, a koja je vjerujemo za prevarenog partnera nešto najgore što je moglo da mu se desi. Tako je u jednoj veoma popularnoj grupi na drušrvenoj mreži Fejsbuk, jedna djevojka odlučila da sa svima podijeli svoje neprijatno iskustvo, pa je otkrila kako nju dečko vara sa njegovom bivšom djevojkom.

Ona je odlučila da potraži savjet, pa je napisala sljedeće: “Saznala sam da moj partner odlazi na adresu svoje bivše dok sam ja na poslu. Stvarno dobro proveravam njegov telefon, ali ne mogu da shvatim kako komuniciraju. Moram da imam dokaz da se suočim sa njim…Imate li savet?”, a onda su uslijedili razni savjeti, koji su počeli od toga da ona provjeri mobilni telefon od svog partnera.

Iako je malo onih koji se odluče da uzmu mobilni telefon od svog partnera, iz straha šta oni tamo mogu da nađu, ali ukoliko ste skupili hrabrost za to, neke od korisnica podijelile su savjete kako da provjeri sve, a jedan od njih je bio da ona krene da kuca poruku i da će joj tako izbaciti listu svih kojima je njen dečko pisao, te na taj način ona može da vidi kakvo je stanje, a ovo inače važi za one koji koriste ajfon telefom, mada je to primjenjivo i na drugim telefonima. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno