Kako ste i sami mogli da zaključite nastavku današnjeg članka govorimo o pjevačima sa naše estrade koji su doživjeli jako velike fizičke transformacije, a kada pomenemo ovaj segment, naravno da nam je odmah na pameti Ana Nikolić i Darko Lazić. Njih dvoje su tipični primjer, kako se ipak može malo pretjerati sa dobrom linijom. Podsjećanja radi, pjevačica Ana Nikolić prije samo 3 godine je imala preko 122 kilograma, dok je Darko bio blizu 130 kilograma. Međutim to danas nije slučaj, jer i sami smo svjedoci koliko dobro oni danas izgledaju, nakon što su se potrudili svoje linije su doveli do savršenstva, i to je zaista super, prvenstveno zbog njihovog zdravlja, pa onda i zbog toga što se oni bave javnim poslom.

Mi ćemo danas da pišemo o još jednoj našoj pjevačici koja je uspjela da napravi veliku stvar kada je u pitanju njen fizički izgled, a riječ je o Bojani Stamenov koja je drastično smršala, i koja je danas neprepoznatljiva. Bojana je za jako kratak period uspjela da izgubi preko 75 kilograma , a što je i jasno jer je se vizuelno transformisala, dok je u jednom intervju ispričala kako joj nikada nije bio cilj da bude mršavica, nego je to uradila radi njenog zdravlja.

Ono što je zanimljivo jeste da nju mnogi zovu i srpskm Adel, zbog raskošnog i prelijepog glasa koji ona ima, a koja je zbog svog truda i discipline koje se pridržavala uspjela da svoju liniju dovede do veoma zavidnog nivoa, pa je tako sada sve češće možemo vidjeti u laganim i lepršavim ljetnjim stajlinzima koje svaka žena voli da ponese. A to smo mogli da vidimo i po njenoj fotografiji na Instagramu, gdje ona pozira na plaži, i jasno se vidi da ona trenutno uživa u svojoj koži. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno