Jovana Joksimović već godinama je priznata i obožavana voditeljica u Srbiji, koja je dosta dugo vodila jutarnji program na TV Prva. Stoga je mnoge iznenadila i razočarala vijest da je prije više od tri godine otpuštena s dužnosti. Unatoč otkazu, njezin utjecaj na srpsku estradu ostaje neizbrisiv, a obožavatelji je i dalje gledaju kao uzor i inspiraciju.

U početku se vjerovalo da će svi televizijski kanali biti isključivo rezervirani za nju, no na opće iznenađenje zaposlila se na K1, privatnoj televiziji čiji je vlasnik i voditelj njezin suprug, poznati glazbenik Željko Joksimović. Par se prvi put susreo 2008. godine dok je vodio Eurosong, prestižnu manifestaciju koju je u Beograd dovela prošlogodišnja pobjednica Marija Šerifović s pjesmom Molitva.

Unatoč početnoj netrpeljivosti jedno prema drugome, brzo su se upustili u ljubavnu vezu i naposljetku se vjenčali, a njihov brak još uvijek traje. Jovana je rodila sina Kostu, a nakon ponovnog razvoda od supruga otkrila je da je trudna s blizancima, zbog čega se povukla iz javnosti. Ipak, paparazzi su je uspjeli uhvatiti fotografije s vidno trudničkim trbuščićem, no ona je djelovala presretno i nestrpljivo dočekala na svijet svoje kćeri blizanke Anu i Srnu, što se ubrzo i dogodilo.

Jovana je tijekom revije svog supruga uhvaćena u objektivu odjevena u prozračnu ljetnu haljinu na bretele i praktične balonere, što joj nije bilo uobičajeno. Osim toga, odlučila je promijeniti boju kose dodajući svjetlije pramenove svojim već crvenim pramenovima. Unatoč tome što je nosila dvije bebe, Jovana se nije puno udebljala tijekom trudnoće i vratila se svojoj besprijekornoj tjelesnoj građi ubrzo nakon poroda.

Preporučeno