Kako ste i sami zaključili u nastavku pišemo o crnoj hronici koja je tu prisutna svaki dan, gdje možemo na društvenim mrežama, portalima i ostalom da pročitamo kako se negdje desila neka velika tragedija. Poslednjih nekoliko godina svjedoci smo da nas je napustilo dosta poznatih i slavnih ličnosti, kako sa domaće javne scene, tako isto i sa svjetske scene. Iako nas sve to potrese i šokira, jednostavno moramo da se naviknemo da je to život, i da nećemo do vijeka živjeti, te da će svako od nas kad-tad umrijeti.

Nažalost i danas imamo vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, koja je tu prisutna svakog dana i o kojoj uvijek imamo da čitamo. U našim medijima poslednjih nekoliko nedjelja glavna tema jeste ubistvo pjevačice Jelene Marjanović, gdje je nakon šest godina konačno otkriveno da je njen ubica, ustvari njen suprug Zoran Marjanović, koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, u trajanju od 40 godina, ali to nije naša današnja tema, nego nešto sasvim drugo.

Vijest koju vam danas donosimo nam dolazi iz svijeta,a radi se o tome da nas je napustio jedan izvrstan muzičar, čija smrt je šokirala sve. Naime, radi se o tome da je preminio stariji sin poznatog nigerijskog muzičara, gospel pjevača, ebenezera Obeia Olaiinka, Olalekan Obei – Fabiii koji je preminuo u 48 godini života. Njegova porodica objavila je srceparajuću poruku na Instagramu, a komentari izjave saučešća stižu sa svih strana, a jedan od komentara glasio je:. “To je zaista tužno i zabrinjavajuće..”