ETHIOPIAN AIRLINES AVIOKOMPANIJA, ČIJI JE AVION KOJI JE BIO NA LETU ZA NAJROBI U KENIJI SRUŠIO SE ODMAH NAKON ŠTO JE POLETIO SA JUGOISTOKA ZEMLJE.

U Etiopiji se dogodila ova strašna saobraćajna nesreća, poginulo je 149 putnika, kao i 8 članova posade, a to je sve javnost zaprepastilo.

Prema prvim raspoloživim informacijama, bilo je putnika iz čak 35 zemlje,m jedan od njih je bio i Đorđe Vidovićm, koji ima 54 godine i koji je državljanin Srbije.

Njegova sestra je potvrdila vijest da će on nalazio u tom srušenom avionu, srpski državljanin je bio zaposlen u Svjetskom programu za hranu pri UN, a Vidović je osim srpskog imao i putnu ispravu UN-a.

I državljani Slovačke su bili među nastradalim putnicima, mediji su objavili i te potresne priče, kao i neke posljednje riječi nastradalih, njihove porodice se od svojih najmilijih opraštaju.

Na ovom letu se nalazila Danica Olek, lijepa humanitarka koja je stradala u 42 godini života, ona je razne humanitarne manifestacije za djecu organizovala. Porijeklom je iz Bratislave, a završila je fakultet za učitelja, neprofitnom sektoru je pomagala.

Sljedeći post se pojavio na društvenim mrežama, a glasio je SA BOLOM VAS OBAVJEŠTAVAMO DA SMO DANAS SAZNALI DA JE NAŠA KOLEGINICA DANICA BILA U AVIONU KOJI SE SRUŠIO, MOLITE SE.

Veliki broj objava je nakon toga uslijedio u kojima su se ljudi od Danice opraštali.

Bilo je tu pregršt lijepih komentara, između ostalog, hvalili su Danicinu ljepotu, kao i plemenitost koju je uvijek nesebično pružala drugima.

Molite se vi, nadajmo se da neće biti više nesreća, da će se smanjiti

Preporučeno
Loading..