Kćerka Ivana Marinkovića i Goce Tržan, Lena, je nedavno napunila dvanaest godina. Naime, iako uz Gocu ima sve, ni ove godine njen otac nije bio uz nju na proslavi rođendana.

Međutim Goca je odlučila da svojoj mezimici to na neki način kompenzuje pa joj je osigurala da se za rođendan dobro provede.
Naime, Gocina kćerka je priredila svojim drugarima provod i žurku u diskoteci.

Gocinijevi roditelji su Roksanda i Anton, a tu je i tri godine mlađi brat andrej. Od rane dobi voljela je zabavljati svoje rođake svojim nastupima. Njen omiljeni pjevač bio je Zdravko Čolić. Završila je osnovnu školu “25. Svibnja “(danas” Duško Radović “) i 10. beogradska gimnazija. Pokušala je upisati Fakultet dramskih umjetnosti, ali ga nije dobila. Upisala se na Poljoprivredni fakultet, koji ju je ostavio nakon dvije godine studija. Odlučila je posvetiti glazbu i postati član grupe Distortion.

Godine 2006. Goca se udala za dečka Ivane Marinković. Uskoro su dobili svoju kćer Len. U 2011. par se razveo konsenzualno. Pjevačica i njezin bivši muž počeli su bučno i prljavo rublje javnosti. U intervjuu ga je optužila da ju je gurnuo, tukao je i srušio na nož dok je bio pijan. Također je tvrdila da nije platila alimentaciju njihove kćeri. Nakon što joj je poslao prijeteće poruke, pjevačica je javila policiji.