Na žalost tema o kojoj smo pisali jako često u poslednjih par dana a kako je popularni srpski pevač Marinko Rokvić teško bolestan, dobila  je svoj neslavni i crni epilog. Na žalost, pre nekih pola sata njegova porodica se oglasila sa tužnom vešću, a to je da je popularni pevač preminuo u svojoj 68 godini života. Već smo pisali kako je zadnjih mesec dana u jako teškom stanju, i kako je pao na krevet i nije mogao da priča.

Svi su mislili kada su čuli da je u pitanju neka bakterija, da će se to što pre rešiti, međutim, očigledno je to, da je ovo bilo i više nego opasna stvar, samo se o njoj nije znalo, a samim time nije niti pisalo. Prvi je u javnosti izašao njegov sin Nikola Rokvić, koji je rekao da je na ovu bakteriju došla i korona virus, pa je njegova slika bila još teža.

Imali su sreću u nesreći što je njegova maajka, marinkova supruga bila medicinska sestra, tako da se jako dobro brinula za njega. Međuutim, izgleda da to nije bilo doboljno, i na kraju je marinko izgubio svoju najveću životnu bitku.

Čak se i Nikola oglasio pre par dana kada je rekao da nije ništa ozbiljnije, i da će se moći obratiti novinarima što pre, međutim, ove subote je stigla i najgora vest koja se mogla čuti iz beograda, gde je marinko i preminuo.

Preporučeno