Aco Pejović ne libi se javno iznositi detalje o svom obiteljskom životu, a o supruzi i djeci često govori s neizmjernom ljubavlju. Ponosan je otac triju odraslih kćeri koje ga neizmjerno vesele i na ponos su njemu i njegovoj supruzi Biljani. Zajedno su odgajali svoje kćeri uz brigu i vodstvo, osiguravajući im da danas žive ispunjene živote. No, obitelj se posljednjih godina suočila i s velikom tragedijom kada je Biljana teško oboljela i dovela je život u veliku opasnost.

Biljana je oduvijek bila dobrog zdravlja, sve dok jednog dana nije dobila ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih su liječnici bili u nedoumici hoće li se oporaviti. Unatoč tome što do sada nije imala nikakvih zdravstvenih problema, Biljani su otkrivene aneurizme, odnosno tvorevine nalik balonu na krvnim žilama, uključujući dvije na aorti oka. Iako je već tri dana imala glavobolje, pripisala ih je običnim migrenama i nije potražila liječničku pomoć sve dok se nije srušila dok je držala predavanje pred svojim razredom. Hitno je prebačena u hitnu medicinsku pomoć, a njezino je stanje i dalje neizvjesno.

U sjećanju mi ​​je još živo sjećanje na tu večer kada se kod mene okupila cijela srpska estrada. U to sam vrijeme shvatio pravu vrijednost iskrenih prijatelja kojima je stalo do mene i koji me poštuju. Imala sam tu sreću da sam dobila pomoć i podršku svojih kolega kao što su Ceca, Brena, Boba, Zorica, Kemiš, Bekuta, Mrka, Zika Jakšić, Raka Marić, Lukas, Tropiko i mnogi drugi koji su me pratili na hitnu bolnicu. Bilo je oko 150 ljudi, od toga 70 posto mojih kolega iz showa. Svjedočiti kako moj voljeni leži u bolničkom krevetu obrijane glave i rana bilo je traumatično iskustvo. Ono što ga je činilo još većim izazovom je objašnjavanje mogućih ishoda našoj djeci.

U to vrijeme nije bilo dostupnih informacija o njezinom stanju. Odbila je sve posjete i radije je bila sama sa svojom djecom. Pejović bi tješio djecu grleći ih i govoreći im da mogu preživjeti bez majke i da se ljudi naviknu na sve. Stalno se prisjetio Cecine pjesme “Živ se čovjek na sve navikne”. Prve noći od stresa je starijoj kćeri pozlilo te je spavala u kupaonici blizu WC-a. Srednje dijete je imalo problema sa zubima, a najmlađe je usred noći dobilo temperaturu. Pejović se teško nosio s tim izazovima i morao je zvati liječnika da njegovoj starijoj kćeri da injekciju. Povukao se u svoju sobu i očajnički molio Bilju da ne umre i da ga ne napusti.

Preporučeno