Zadruga je svakako jedan od gledanijih rijalitija u celom regionu, a već par dana uživamo uz sezonu broj 5. Već sada se svakako izdbvajaju Miljana Kulić koja je veeć krenula pokazivati svoju psiho stranu, jer je noć ranije uzela oštri predmet i krenula da reže vene i gledala je svo vreme u kameru. 

Na taj način je pritisnula samu produkciju, koja još uvek ne želi da unutra pusti Zolu, njenog dečka bez kojeg jednostavno Miljana Kulić ne može da funkcioniše. Nakon nje, svakaako da je prvo ime Stanija Dobrojević, koja je dobila rekordnih 30.000 evra za samo 30 dana učešća u istom, ali za to vreme mora da uđe u vezu sa skoro svim zauzetim muškarcima u naselju u Šimanovcima. 

Međutim, navikli smo da uvek imamo i neka nova lica koja postepeno ulaze u samu Zadrugu, a jedna od njih je baš naša tema ovoga članka. Naime, pop pevačica Maja Nikolić već ima rijaliti karijeru iza sebe, a sada je saopštila da će ponovo biti deo ovog cirkusa kojeg gledamo u Šimanovcima. Pred kamerama se više nego dobro snalazi, a sada će biti deo jednog rijalitija koji će imati za cilj da od nje napravi potpuno drugačiju osobu, a zna se vrlo dobro na šta je ona ličila u prethodnim rijaliti programima.

“U pitanju je jedan rijaliti, nešto novo što će biti prikazano na televiziji, i do sada više nego neviđeno. Tu će biti tim stručnjaka iz raznih oblasti koji će raditi na transformaciji svih učesnika. Biće tu kondicionih trenera, psihologa i raznih figura iz celoga društva. Da li je to Zadruga ili ne, ostaje nam da vidimo.

Preporučeno