Internet kao i društvene mreže prepune su istinitih ispovedi, i nekada se može provesti uz te silne priče jako puno vremena, i da čovek jednostavno ne može ni da zamisli šta se živom čoveku može desiti. Međutim, sve te ispovedi koje pročitamo na društvenim mrežama su pod nekim pseudonimom, tako da jednostavno ne znao o kome se tu zapravo radi.

Mi vam danas donismo jednu priču, koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, gde je jedan čovek iz okoline Banja Luke, imao jako zanimlljivo iskustvo. Ne kaže se bez razloga da se ne staje nikome na putu, kada vozite auto. On je na svojoj koži osetio ovo jako neugodno iskustvo, koje je podelio na svom Facebook profilu.

Naime, sve se desilo jedne subote, kada se vraćao kući u Baanja Luku sa posla, a stopirala mu je jedna lepo sređena žena blizu Laktaša, i pomislio je da nema razloga a da joj ne stane. Ispostavilo se i da ona putuje za Laktaše, a ond aje nakon samo 5 minuta vožnje, krenula sa svojom pričom. Naime, ona je krenula u njegov graad da se vidi sa svojim ljubavnikom, koji joj plaća za njene seksualne usluge, a ona sa tim parama prehranjuje svoje dvoje dece.

Onda ga je ona počela zapitkivati, da li voli mlađe ili starije devojke, a kada mu se krenula opasno nabacivati, on je stao i izbacio je iz auta. Da li ste vi čuli za ovu priču, i šta bi vi uradili da ste na njegovom mestu?

Preporučeno