Kada govorimo o našoj domaćoj javnoj sceni, ono što moramo da kažemo jeste da je mnogo slavnih ličnosti iz različitih branši koje se izdvajaju po nečemu posebnom što rade kada je u pitanju njihova karijera. Recimo tako je mnogo pjevača i pjevačica, ali nisu svi oni toliko popularni, jer ipak imaju oni koji se izdvajaju po mnogo čemu, a jedna od njih svakako je pjevačica Marija Šerifović koja se izdvaja po mnogo čemu od svojih karijera. Pjevačica sa prelijepim glasom i ogromnim talentom koji posjeduje jedna je od naših najpoznatijih ali i najkvalitetniji izvođača ikada.

Među svojim kolegama ona je veoma cijenjena, i jedna je od rijetkih koja je svoju karijeru izgradila isključivo zahvaljujući svom talentu, bez nekih skandala koji se vežu za njeno ime. Inače Mariju smo do sada imali priliku gledati najviše u sportskim izdanjima, elegantnim ali skoro nikada nismo imali priliku da je vidimo u nekoj haljini, ili nekom ženstvenom odjevnom komadu. Međutim, i to se promijenilo, a fotografija koja je ugledala svjetlost dana sve je oborila sa nogu i ostavila bez teksta, jer na njoj se nalazi pjevačica u izdanju u kojem je do sada nismo imal i priliku gledati.

Naime, Marija je pozirala u bašti i na sebi je imala dugu cvijetnu haljinu, a sa ovim stajlingom ona je jednostavno oduševila sve svoje pratioce i fanove. Naravno da su se pozitivni komentari samo redali, a evo i vi pogledajte kako je ona izgledala pa nam svoja mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno