U nastavku ćemo da pišemo o jednoj temi koja je u poslednje vrijeme mnogo aktuelna, a radi se o tome da je sve više ljudi koji pronalaze način da se rashlade u ovim vrelim danima, kada su temperature nepodnošljive. Oni koji nisu finansijski u mogućnosti, spas nalaze u okolnim rijekama, jezerima i bazenima, dok naravno ima i onih koji su mogli da odu negdje na ljetovanje, na neku morsku destinaciju.

Svjedoci smo i toga da imamo priliku tako da svakog dana vidimo nešto zanimljivo što nam dolazi iz svih dijelova svijeta, a a najaktuelnije priče su upravo one sa morskih plaža.Tako vam mi u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja je za vrlo kratko vrijeme postala veliki hit na društvenim mrežama, a radi se o jednom zanimljivom fenomenu koji je primjećen kod Srba koji ljetuju u Grčkoj. Naime, radi se o tome da su muškarci počeli da gube svoje vjenčane burme, pa su društvene mreže preplavljene sa fotografijama izgubljenih burmi na kojima su izgravirana imena Srpkinja.

Naravno da je ovo bilo dovoljno da se povede polemika na društvenim mrežama, pa su se tako pozitivni komentari samo nizali, a bilo je i onih koji su bili dosta duhoviti, pa su tako neki od komentara bili: jedan naš tuista napisao da ne znaš šta je gore – da te snađe to ili ajkula…Drugi je prokomentarisao da to nije samo burma nego kao osigurač na bombi jer kad je izgubiš raznese ti čitav život, ostaneš bez svega…i bez žene, i bez kuće, dece, kola…. Evo i sami pogledajte pa se uvjerite…

Preporučeno