Žena koja ima najneobičniju boju kose godinama i koja svojom harizmom naprosto plijene, je svakako Zorica Brunslik. Ona je u sretnom braku već decenijama sa harmonikašem Miroljubom Kemišom, koji je također itekako poznat javnosti.

Kemiš je prvenstveno bio suprug Vesne Zmijanac, a u to vrijeme joj ej napravio mnogobrojne hitove, koji se i danas dan sa oduševljenjem slušaju. Iako je bilo dosta polemisanja oko toga da je Zorica ukrala Vesninog Kemiša, njihovi nastupi govore dosta o tome. One se itekako druše i psolovno sarađuju.

Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš žive u jendom Beogradskom naselju, Krnjača. Tu se smjestili i žive već par godina. Iako su se dosta krili od javnosti, Zorica je na kraju dolučila da će sama pozvati Ognjena koji vodi jendu od najpoznatijih emisija “Ami dži šou”.

U postu možete vidjeti vio koji jasno prikazuje dom Zorice i Kemiša. Ugledat ćete frizerski salon koji je specijalno namijenjen za Zoricu, bazen, ali i prostoriju u kojoj se druže sa svojim rpijateljima. Vjerujemo da će i vas oduševiti njihova vila, jer ona vrijedi nekoliko miliona eura.