Draško živi u vili za koju mnogi agenti za nekretnine tvrde da vrijedi nekoliko miliona maraka a ta vila se nalazi u naselju Petrićevac i ona je u vlasništvu njegovog oca . Stanivuković je istakao kako je ta vila bila otvorena za sve koji su željeli snimiti video ili fotografije sa neki bitan događaj i tu je fotografisano oko 50 matura, mnogo rođendana ali i svadbe te vjeridbi, a između ostalog i par spotova za određene pjevače.

Draško Stanivuković poslanik PDP-a u narodnoj skupštini RS, bio je priveden tokom desavanja u Banja Luci. Kada su ga policajci pokusali privesti, opirao se i nije kako oni navode ostetio policijsko vozilo. U pritvoru je zadrzan 24 sata, a tamo je bio maltretiran od strane policije.

On smatra da je policija prema narodu nije postupila ispravno i prema zakonu. Trebali su se upozoriti da mogu da se sklone, nego da kažem. Stradali su ljudi koji nisu imali nikave veze sa ovim okupljanjem. I nakon svega što se s njim desilo, njegova je poruka da idu dalje ali samo dostojanstveno i mirno.

Preporučeno