I danas imamo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a po naslovu mogli ste da zaključite i ko će to biti naša današnja tema. Riječ je o Nikoliji Jovanović, inače kćerki jedne od naših najpoznatijih pjevačica Vesne Zmijanac. Nikolija je krenula majčinim stopama, ali ona ne pjeva isti žanr kao njena majka, nego je Nikolija danas jedna od naših najpoznatijih reperki, i pjevačica tog ili sličnog stila muzike.

Poznato nam je i to da je ona u dugogodišnjoj vezi sa reperom Reljom Popovićem, sa kojim je dobila dvoje djece. Naime, njih dvoje su se upoznali dok je Relja još bio dio grupe “Elitni odredi”, a nakon pjesme koju su oni zajedno snimili, nedugo nakon toga uslijedio je i raspad ove grupe, tako da su momci započeli svoje solo karijere. Ono što je zanimljivo jeste da vjerni fanovi ove grupe u dalje vjeruju u to i krive Nikoliju za raspad Elitnih odreda. Ona se nažalost i dan dana susreće sa negativnim komentarima na ovu temu, a rekla je da je kada se grupa raspala, ona prolazila kroz neku vrstu sajber nasilja.

Tako je ona rekla sljedeće: “Zbog “Elitnih odreda” jesam bila žrtva sajber nasilja i to bez konkretnog razloga. Ljudi i dalje vole da misle da sam ja kriva i da sam imala neki uticaj na tu priču, a moj uticaj je apsolutno bio ravan nuli. Ja bih da jednom za svagda završim sa tim, iako znam da je džabe što ja hoću da stavim tačku, kad narod ne kapira”, rekla je ona, a o čemu je to još Nikolija pričala, možete da pročitate u tekstu ovde.